Restoran

Home / Restoran

Sa ponosom tvrdimo da je restoran motela „Le Pont“ već dugi niz godina, mjesto sa najboljim izborom i kvalitetom domaćih i internacionalnih jela u Prijedoru. Rijetki su restorani koji mogu da se pohvale činjenicom da uspjevaju da dugoročno održe veoma visok kvalitet usluge.

U veoma prijatnom i modernom enterijeru restorana, koji je podjednako posjećen u dnevnim i večernjim terminima, gosti mogu da uživaju u specijalitetima iskusnih šefova kuhinje.

Posebno ističemo bogatu vinsku kartu i odličan izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Stručno i ljubazno osoblje restorana je na usluzi gostima u cilju ugodnog boravka i doživljaja.

Restoran „Le Pont“ je odličan izbor za organizaciju poslovnih i porodičnih okupljanja.

Pored 140 mjesta dostupnih u zatvorenom prostoru, na raspolaganju je i 70 mjesta smještenih na terasi restorana sa prelijepim pogledom na rijeku, što je posebno atraktivno u ljetnim mjesecima.

Radno vrijeme restorana je 8-24h, a usluge su dostupne i korisnicima smještajnih kapaciteta kroz Bed&Breakfast, polu-pansion i pun-pansion aranžmane.

MOTEL LE PONT

Motel Le Pont se nalazi na obali rijeke Sane u neposrednoj blizini gradskog mosta. Od centra Prijedora, odnosno glavne pješačke i šoping zone udaljen je oko 250 metara.