Restoran Le PontRestoran je površine 400 m2 sa pomoćnim prostorijama i može ugostiti do 130 osoba. Radno vrijeme restorana je 8-24 h i ishrana je dostupna gostima motela i svim ostalim gostima koji žele da objeduju ovdje. Restoran ima i prelijepu terasu od 60 mesta sa pogledom na rijeku, koja je veoma primamljiva gostima u ljetnjim mjesecima.


Veoma prijatno mesto koje je podjednako posećeno i tokom dana kada predstavlja odličan izbor za izlazak na piće ili ručak sa prijateljima ili kolegama, ali i tokom večeri kada se uz muziku mogu opustiti u velikom izboru naročito vina ali i drugih pića i hrane.


Retki su restorani koji mogu da se pohvale činjenicom da uspevaju da održe veoma visok kvalitet hrane i usluge tako dugi niz godina kao što je to slučaj sa našim motelom. Le Pont  je jedan od onih objekata koji su uvek služili za primer, a gosti su profesionalan odnos osoblja dobro znali da cene. U prijatnom i nedavno osvježenom ambijentu, sa separeima koji pružaju osećaj privatnosti i komfora, gosti mogu da uživaju u pažljivo probranim jelima, a u zavisnosti od toga šta su izabrali biće im preporučeno i odgovarajuće vino iz bogate vinske karte.

 

ostanite u kontaktu

Budite u toku sa događajima, proslavama, i žurkama u motelu le Pont.

 

Online Rezervacija!


Facebook

Pratite nas na Facebooku!

YouTube

Pogledajte nas na youtube-u!

Kontakt telefon: +387 52 234 788

Email adresa: info@motellepont.com

© 2011 Motel le PONT Prijedor
site by int-ware